Названо число офіційних київських мільйонерів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Названо число офіційних київських мільйонерів

Названо число офіційних київських мільйонерів
Джерело:  online.ua

Декларації про майновий стан і доходи подали 35 столичних мільйонерів.

Про це повідомила начальник Головного управління ДФС в Києві Людмила Демченко, інформує ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДФС Києва.

Читайте також: В Україні посилять контроль за багатими громадянами

 «На сьогоднішній день в Києві подано 848 декларацій про майновий стан і доходи із загальною сумою задекларованого доходу в понад 236 млн гривень. З них - 35 декларацій подано мільйонерами і 393 декларації - на податкову знижку », - зазначила вона.

Як уточнила Демченко, відповідно до поданих декларації на сплату податку на доходи фізичних осіб піде 3,8 млн гривень і 0,6 млн грн. складе військовий збір.

Як повідомляв ONLINE.UA, український мільйонер Олександр Глусь, який заробив свій капітал як один з власників заводу Nemiroff, переміг на торгах з продажу лікеро-горілчаного підприємства в російському Петрозаводськ у.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?