У Франції продавали глобуси з «російським» Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

У Франції продавали глобуси з «російським» Кримом

У Франції продавали глобуси з «російським» Кримом
Джерело:  УНН

В одному з книжкових магазинів столиці Франції - Парижі продавали глобуси, на яких територія АР Крим була позначена некоректно, що давало підстави вважати, що вона нібито не належить Україні.

Як інформує ONLINE.UA, з посиланням на УНН, про це повідомили в посольстві України у Франції.

Читайте також: У Криму провели нові обшуки з затриманнями

«Нещодавно в одному з книжкових магазинів Парижа наш співробітник помітив глобус, на якому було некоректно позначена АР Крим, що дало привід інтерпретувати її як територію, яка нібито не належить Україні. Посольство невідкладно відреагувало, звернувшись в магазин з вимогою вжити всіх можливих заходів для недопущення подальшого поширення, в тій чи іншій формі, недостовірної інформації. У відповідь на звернення Посольства, керівництво магазину повідомив, що зазначені глобуси будуть негайно вилучені з продажу», - повідомили в дипломатичній установі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ПАРЄ схвалили резолюцію про гуманітарні наслідки агресії Росії проти України на Донбасі і в Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?