У жителя Запоріжжя вилучили наркотики на рекордну суму
Категорія
Події
Дата публікації

У жителя Запоріжжя вилучили наркотики на рекордну суму

У жителя Запоріжжя вилучили наркотики на рекордну суму
Джерело:  online.ua

Правоохоронці вилучили у жителя Запоріжжя наркотичні засоби на суму близько 850 тисяч гривен.

Як передає ONLINE.UA, про це в Facebook повідомляє прес-служба ГУНП України в Запорізькій області.

Читайте також: В Іспанії за підозрою в наркоторгівлі заарештували групу українців

Так, 25 січня співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Запорізькій області спільно зі слідчими, в ході розслідування кримінальної виробництва, провели санкціонований обшук у жителя міста Запоріжжя, 1978 року народження.

Поліцейські виявили та вилучили: наркотичну речовину у вигляді «шишок» і в подрібненому стані загальною вагою 7 кг (наркотичний засіб «марихуана»), зіп-пакет з наркотичною речовиною вагою близько 10 грам (наркотичний засіб «гашиш»), пристрій для куріння наркотичного кошти "марихуана" із залишками речовини темно-коричневого кольору і порожні зіп-пакети в кількості більше 50 штук.

Вилучені наркотичні засоби направлено на дослідження в Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

В даний час триває досудове розслідування кримінального провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Вишгороді Київської області в рамках розслідування розкрадання коштів з бюджету чиновниками було встановлено, що заступник мера до того ж причетний до збуту наркотиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?