Яскраві вихідні у Києві: куди піти у столиці 27 та 28 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Яскраві вихідні у Києві: куди піти у столиці 27 та 28 січня

Яскраві вихідні у Києві: куди піти у столиці 27 та 28 січня
Джерело:  online.ua

Що робити на вихідних? Куди піти з коханим? Де цікаво провести вечір разом з усією сім'єю? На усі ці питання ми знаємо відповідь. ONLINE.UA підготував підбірку цікавих подій, які відбудуться у Києві на цих вихідних 27 та 28 січня.

Льодовиковий період на Співочому полі

Свята закінчилися, а новорічний настрій ще залишився? Тоді завітайте на Співоче поле, де ще до 30 січня триває фестиваль Льодовиковий період. Тут є розваги як для малих, так і для дорослих: снігові гірки, каток, зимовий зоопарк і навіть сферичне шоу. Тут можна провести весь день і не замерзнути, тому що можна зігрітися ароматним глінтвейном та смачний чаєм.

Ціна квитка: 50 грн

Фестиваль Winter Mass V

У суботу, 27 січня, на майданчику MonteRay Live Stage відбудеться п'ятий щорічний фестиваль українських рокових колективів - Winter Mass!

Поціновувачі важкої музики почують таких виконавців, як: H.Soror, Krobak, Kasu Weri, Ethereal Riffian, 5R6. Хедлайнери івенту - львівське тріо Somali Yacht Club, що презентуватиме альбом "The Sea".

Ціна квитка: 150-300 грн.

Ніч кіно з Джонні Деппом

Ніч з суботи на неділю кіномани столиці проведуть з красунчиком Джонні Деппом. Для цього потрібно прийти у «Циферблат», обрати собі затишне містечко, запастися печивом і кавою, влаштуватися зручніше і насолоджуватись переглядом фільмів. У програмі три чудових стрічки:

"Едвард руки-ножиці"

"Плакса"

"Шоколад"

Ціна квитка: 130 грн.

Winter Coffee Meeting 2018

27 та 28 січня у Києві, на території арт-заводу Платформа, пройде подія для справжніх поціновувачів кави. В рамках івенту буде проведено один з найцікавіших кавових чемпіонатів "Ukrainian Cezve/Ibrik Championship 2018".

Вхід вільний

Зимовий Кото-Ярмарок

У суботу в Києві знову можна буде відвідати "Кото-Ярмарок", де можна безкоштовно забрати пухнастика до себе додому. В цей же день відбудеться відкриття Центру адопціі тварин на вулиці Дмитрівській, 39, де і пройде ярмарок.

Вхід вільний

Як вже повідомляв ONLINE.UA, легендарний британський тріп-хоп гурт Massive Attack цього літа виступить в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?