На форумі в Давосі журналістка росЗМІ намагалася спровокувати Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

На форумі в Давосі журналістка росЗМІ намагалася спровокувати Порошенка

На форумі в Давосі журналістка росЗМІ намагалася спровокувати Порошенка
Джерело:  online.ua

24 січня під час виступу президента України Петра Порошенка на Всесвітньому економічному форумі в Давосі одна з журналісток задала йому провокаційне запитання, після чого її позбавили права перебувати в Конгрес центрі під час офіційних заходів українського лідера.

Про це розповів представник глави держави Святослав Цеголко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко невизначено висловився про другий термін президентства

Відзначається, що відео інциденту поки в мережі немає, проте, кореспондент ТСН розповів, що на форумі "не обійшлося без традиційної провокації від російських ЗМІ".

Так, журналістка без розпізнавальних знаків задала Порошенку питання російською: "Навіщо ви прийняли закон про війну?", після чого той закликав її "зняти вишиванку" і перепитати українською.

Дівчина спробувала заперечити, що президент України розуміє російську мову, на що він відповів, що розуміє і англійську, але відповідає тільки українською. Силами охорони розмова припинилася.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада прийняла закон про реінтеграцію окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?