У ГПУ розкрили подробиці розслідування вбивства відомої правозахисниці
Категорія
Події
Дата публікації

У ГПУ розкрили подробиці розслідування вбивства відомої правозахисниці

У ГПУ розкрили подробиці розслідування вбивства відомої правозахисниці
Джерело:  Сьогодні

У розслідуванні резонансного вбивства відомої української правозахисниці Ірини Ноздровской є певні просування і неспростовні докази.

Про це в інтерв'ю газеті « Сегодня » повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Києві спалили авто «контролера» справи про вбивство Ноздровской: з'явилося відео

З його слів, вже є багато доказів того, що Ірину вбив саме підозрюваний Юрій Россошанський.

«Один з фактів в тому, що під нігтями вбитої на правій руці були сліди ДНК іншої особистості. І ці сліди збігаються з ДНК нинішнього підозрюваного. А у нього на лобі сліди, ідентичні тим, які залишені нігтями людської руки. Факт другий - знайдений ніж, по суті, садова заточка, на якому є сліди ДНК жертви. Крім того, є ряд свідчень, і сам підозрюваний розповів і показав все, що сталося - коли і де», - заявив Луценко.

Також генпрокурор повідомив, що зараз слідство очікує результатів експертизи, яка підтвердить або спростує версію, що знайдений попіл є залишками спаленої одягу жертви.

Крім того, слідство шукає можливі сліди крові по шляху проходження вбивці і його жертви. У той же час, генпрокурор сумнівається, що вбивця діяв один.

«Неправда, що фізичний стан підозрюваного не давало йому можливості перенести труп одному. Але все ж ми розробляємо версію, що там був хтось ще. Тим більше що під іншими нігтями загиблої є сліди ще ДНК, чию приналежність встановлюємо», - розповів Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UA, оголене тіло юристки Ірини Ноздровской виловили з річки в Київській області на початку січня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?