На заході Польщі стався вибух газопроводу
Категорія
Події
Дата публікації

На заході Польщі стався вибух газопроводу

На заході Польщі стався вибух газопроводу
Джерело:  online.ua

У ніч на п'ятницю, 26 січня, в місті Мурована Ґосліна на заході Польщі на газопроводі високого тиску, який пролягає біля заправної станції, стався вибух.

Про це з посиланням на Wiadomosci повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Росії вибухнув газопровід: з'явилося відео пожежі з 20-поверховий будинок

Інцидент стався невдовзі після опівночі. Подачу газу в трубу високого тиску півметра в діаметрі відключили. Служби також убезпечили прилеглі будинки і заправну станцію, щоб вогонь не поширився.

«Полум'я охопило три житлових будинки ... Полум'я було настільки сильним, що будівлі повністю згоріли, і гасити було нічого, треба було загасити те, що залишилося після них», - розповів представник пожежної служби воєводства Славомир Брандт.

Повідомляється, що спочатку полум'я було настільки високим, що пожежники не могли відразу приступити до ліквідації.

«Величезне полум'я заввишки близько 40 метрів», - повідомив один з місцевих жителів.

За даними RMF24, були евакуйовані близько 20 осіб - жителі і всі, хто знаходився в декількох сотнях метрів від місця вибуху.

В одній з місцевих шкіл організована допомога з проживанням для постраждалих сімей.

Також вказується, що деякі з евакуйованих сімей зможуть повернутися в свої будинки сьогодні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на газопроводі в Австрії стався вибух, що попередньо призвело до загибелі однієї людини, і отримання пошкоджень ще 60-ти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?