В "ДНР" заявили про запуск власної платіжної системи
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" заявили про запуск власної платіжної системи

В "ДНР" заявили про запуск власної платіжної системи
Джерело:  online.ua

"Центробанк ДНР" 25 січня заявив про запуск на окупованій території Донецької області системи інтернет-оплати послуг "Спрут" від фінустанови "Рост".

Про це в ефірі одного з сепаратистських ресурсів заявив заступник голови "ЦРБ ДНР" Анатолій Горбов, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Росія створює на Донбасі непідконтрольні бойовикам угрупування

Відзначається, що через платіжну систему "Спрут" власники банківських карт "Рост" та "ЦРБ" зможуть заплатити за послуги мобільного оператора "Фенікс", таксі, кабельне ТБ або інтернет.

В угрупованні обіцяють, що оплата буде проводитися надійно і в найкоротші терміни, і можливість оплати через інтернет через систему "Спрут" можна включити, звернувшись в підконтрольні бойовикам фінустанови.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на підконтрольній "ДНР" території Донбасу загострилися проблеми як зі зв'язком Vodafone, так і з місцевим "Феніксом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?