МОК ввів жорсткі правила для російських спортсменів на Олімпіаді-2018
Категорія
Спорт
Дата публікації

МОК ввів жорсткі правила для російських спортсменів на Олімпіаді-2018

МОК ввів жорсткі правила для російських спортсменів на Олімпіаді-2018
Джерело:  online.ua

МОК завдав чергового жорсткого удару по Росії перед зимовою Олімпіадою в Пхенчхані. Комітет ввів серйозні обмеження і заборони для російських спортсменів, які братимуть участь в змаганнях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МОК.

Читайте також: Олімпіада-2018: МОК прийняв нове жорстке рішення по російським спортсменам

Зокрема, МОК зобов'язав називати російських спортсменів на Олімпіаде-2018 "спортсменами-олімпійцями з Росії". Вони зможуть взяти участь в змаганнях тільки у формі з логотипами МОК без національних емблем РФ.

Також спортсменам з РФ заборонено брати участь в "альтернативних" церемоніях вшанування переможців, публічно демонструвати прапор, герб і інші національні символи своєї країни, а також виконувати російський гімн.

Ці правила поширюються не тільки на спортсменів, а й на членів делегації з РФ. За дотриманням правил МОК буде стежити спецаільная комісія, яка після Олімпіади надасть звіт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Росія прийняла рішення з приводу участі в Олімпіаді-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?