В Україні створять патрульну поліцію Криму, - Аваков
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні створять патрульну поліцію Криму, - Аваков

В Україні створять патрульну поліцію Криму, - Аваков
Джерело:  online.ua

В Україні буде створена патрульна поліція Криму і Севастополя, незважаючи на окупацію півострова.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час щорічної підсумкової колегії МВС, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.

Читайте також: У Криму вводять штрафи на авто з українськими номерами

Аваков уточнив, що підрозділи патрульної поліції Криму поки будуть працювати на інших ділянках, поки півострів не буде звільнений від окупантів. Після повернення Криму до складу України правоохоронці перейдуть працювати на його територію.

"Не треба дивуватися, у нас з'являться підрозділи патрульної поліції Криму і Севастополя. Вони будуть працювати на інших ділянках до тих пір, поки Крим не буде звільнений від окупантів", - йдеться в повідомленні Авакова.

Аваков підкреслив, що до кінця 2018 року в Україні буде працювати більше 300 нарядів дорожньої патрульної поліції. Також патрульна поліція з'явиться ще в двох містах України - Білій Церкві та Ковелі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія стягує до окупованого Криму "Гради".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?