Просто жах: фанати розкритикували новий кліп скандальної української співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Просто жах: фанати розкритикували новий кліп скандальної української співачки

Просто жах: фанати розкритикували новий кліп скандальної української співачки
Джерело:  online.ua

Українська співачка Світлана Лобода, яка регулярно стає об'єктом критики через свою діяльність в Росії, випустила новий кліп, який не сподобався її фанатам. Музичний ролик на пісню "Хлопець", який Лобода охарактеризувала як найдорожчий кліп вітчізняного шоу-бізнесу, викликав справжню істерику в соцмережах.

Відео нового кліпу Лободи було опубліковано на її офіційній сторінці на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український співак став обличчям рекламної кампанії російського оператора

У новому кліпі скандальна артистка з'явилася в образі відьми з "вампірської саги". Вона веде "полювання" на хлопця, весь час змінюючи свій вигляд в кадрі, перетворюючись навіть у пантеру.

Новий кліп Лободи викликав бурхливе обговорення в мережі. Шанувальники скандальної артистки висловили розчарування її новим "творінням", так як очікували від цієї роботи більшого. Зокрема, фанатам Світлани не сподобався її образ, а також жіночний хлопець, який став головним героєм ролика.

"Світла тут, як лялька, неприродна. А хлопчина-дитина, не естетично, мені не сподобалося", "Переглядати кліп не хочеться! Просто жах!", "Чекала більшого. Не сподобалося", "Обіцяли кліп з кричущим бюджетом, а вийшла чергова дешевка..."," Лобода, занадто багато пафосу в кліпі!", - прокоментували фанати новий кліп Лободи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати Лободи розкритикували Віру Брежнєву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?