"Обличчя війни": українська художниця показала справжній образ Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

"Обличчя війни": українська художниця показала справжній образ Путіна

"Обличчя війни": українська художниця показала справжній образ Путіна
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку відкрилася виставка, присвячена війні в Україні. На ній були представлені картини української художниці Дарини Марченко "П'ять елементів війни", на одній з яких зображений портрет російського глави Володимира Путіна, створений з гільз патронів.

Про це повідомляється на сторінці Дар'ї Марченко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Три роки "руського миру" в Луганську: з'явилися шокуючі фото

Марченко розповіла, що створила інсталяцію "П'ять елементів війни" за допомогою художника Даніеля Гріна. В своїх роботах автори хотіли відобразити усі жахи війни, яка зараз іде на сході україни. Зокрема інсталяція складається з п'яти робіт: "Обличчя війни", "Мозок війни", "Плоть війни", "Серце війни" і "Честь".

Портрет Путіна був створений з п'яти тисяч гільз різного калібру. Всі вони були зібрані на лінії фронту в Україні після того, як Донбас був захоплений російсько-окупаційними військами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, як Путін планує утримувати владу в період прийдешніх президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?