Париж через повінь атакували щури: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Париж через повінь атакували щури: опубліковано відео

Париж через повінь атакували щури: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У Парижі вже кілька днів вирує стихійне лихо - через сильні дощі в столиці Франції вийшла з берегів річка Сена, що призвело до затоплення вулиць, метро і нижніх поверхів будівель з підвалами. Внаслідок повені Париж атакували щури, які нападають на людей.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці один з паризьких комунальників, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Раптова повінь в Греції забрала 7 життів, сотні потребують допомоги

Слід додати, що сильна повінь торкнулася 23 департаментів Франції. На сьогоднішній день рівень води в Сені перевищує норму в три рази. Під загрозою опинилися експонати Лувра - керівництво Малого палацу прийняло рішення вивезти з музею п'ять тисяч картин, скульптур та інших експонатів.

Відомо, що в Парижі через повінь з перебоями працюють метро та приміські поїзди. Водою також затопило підземні парковки в деяких округах Франції. Набережна французької столиці сьогодні схожа на суцільну річку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Закарпаття затопив потужний паводок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?