Результати бою Усик - Брієдіс: опубліковано відео видовищного фіналу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Результати бою Усик - Брієдіс: опубліковано відео видовищного фіналу

Результати бою Усик - Брієдіс: опубліковано відео видовищного фіналу
Джерело:  online.ua

27 січня в Ризі відбувся півфінальний бій Всесвітньої суперсерії боксу серед боксерів першої важкої ваги - на рингу зустрілися українець Олександр Усик і латвієць Майріс Брієдіс. Перемогу в бою одержав український спортсмен, який за очками обійшов латиша і тим самим завоював путівку в WBSS.

Відео бою Олександра Усика і Майріса Брієдіса опубліковано на офіційній сторінці World Boxing Super Series в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Результати бою Ломаченко - Рігондо: опубліковано відео

Бій Усик - Брієдіс тривав усі 12 раундів. За словами українського боксера, для нього він став найважчим за всю кар'єру. Проте Усик зміг завоювати перемогу в цьому складному бою за рішенням суддів: 114-114, 115-113, 115-113.

Завдяки перемозі в півфіналі WBSS Усик об'єднав пояси чемпіонів за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської ради (WBC). Українець вийшов у фінал World Boxing Super Series. Для Брієдіса поразка в бою з Усиком стала першою у кар'єрі.

Слід зазначити, що вже відомо, коли Усик візьме участь в фіналі WBSS. Він проведе фінальний бій 11 травня 2018 року. Його суперником стане переможець пари Мурат Гассієв (Росія) - Юніер Дортікос (Куба). Перемога у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу принесе тріумфатору кубок Мухаммеда Алі і всі чемпіонські пояси.

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці листопада 2017 року українець В'ячеслав Шабранський програв в бою росіянинові Сергію Ковальову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?