Велика Британія готується до нападу Росії: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Велика Британія готується до нападу Росії: опубліковано фото

Велика Британія готується до нападу Росії: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Великій Британії посилюють заходи безпеки на випадок вторгнення Росії. Уже стартувало будівництво нового радара, який буде відслідковувати цивільні і військові літаки на півночі країни.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони Великобританії.

Читайте також: Російська загроза: в НАТО зробили важливу заяву про реформування

Будівництво радіолокатора проходить на острові Унст. Його вартість становить 14 млн доларів.

У штабі Королівських військово-повітряних сил пояснили, що новий радар допоможе посилити "суверенний потенціал Великобританії в період загострення російської військової активності".

Міністр оборони Британії Гейвін Вільямсон також наголосив на важливості будівництва нового радара. Він зазначив, що дії Росії не обмежуються східними кордонами Європи і загроза для Великій Британії "є серйозною і реальною".

"Ми завжди будемо захищати наше небо від російської агресії. Цей радар є життєво важливим для захисту Великобританії", - підкреслив голова британського оборонного відомства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Великобританія назвала Росію головною загрозою всьому світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?