Названо точну дату виходу фінального сезону серіалу "Гра престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Названо точну дату виходу фінального сезону серіалу "Гра престолів"

Названо точну дату виходу фінального сезону серіалу "Гра престолів"
Джерело:  Metro

Перша серія восьмого сезону культового серіалу "Гра престолів" вийде в квітні 2019 року. Вона дасть старт фінальної частини фантастичної саги, творці якої вирішили не знімати продовження серіалу.

Терміни виходу восьмого сезону "Гри престолів" уточнила актриса Мейсі Вільямс, яка зіграла в серіалі роль Арії Старк, передає ONLINE.UA з посиланням на Metro.

Читайте також: HBO хоче створити ряд серіалів за мотивами "Гри престолів"

За словами Вільямс, зйомки восьмого сезону "Гри престолів" завершаться в грудні 2018 року. Фінальна частина саги буде складатися з шести епізодів, в які увійде багато подій.

При цьому Мейсі залишила інтригу відносно фіналу серіалу, подчекнув лише, що вона хотіла б, щоб її героїня знайшла мир, своє справжнє "я" і відпустила всю злість та бажання мстити, які супроводжували її на продовженні всієї саги.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше творці "Гри престолів" повідомили, коли закінчаться зйомки останнього сезону серіалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?