Зруйнований Донбас: мережу потрясли жахливі відео з окупованої Луганщини
Категорія
Події
Дата публікації

Зруйнований Донбас: мережу потрясли жахливі відео з окупованої Луганщини

Зруйнований Донбас: мережу потрясли жахливі відео з окупованої Луганщини
Джерело:  online.ua

Місцеві жителі опублікували в мережі нові відео зруйнованого Первомайська, розташованого на окупованій Луганщині. У роликах відображені зруйновані і розграбовані приміщення шахти, місцевого ДЕПО і ПТУ, які перетворили у руїни окупанти.

Відповідні відео було опубліковано на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Серце кров'ю обливається": мережу потрясли жахливі фото з КПП "Станиця Луганська"

Коментуючи відео, автор ролика розповів, що руйнування підприємств Первомайська почалося ще в 2014 році.

"Прийшли так звані "захисники", вирізали кабель, вивезли двигуни, все цінне познімали. Коли люди поїхали або сиділи у підвалах, вони тут орудували, як хотіли, вивезли усе", - йдеться у відео.

Також автор ролика вказує, що в такому стані як шахта імені Менжинського, майстерні депо "Первомайськ вугілля" і ПТУ № 74 знаходяться практично усі підприємства міста.

Користувачі мережі шоковані розрухою на Луганщині. Вони вважають, що на відео яскраво продемонстрований "руський мир", який прийшов на схід України з російськими окупантами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі жахнулися новим фото розрухи в Дебальцеве.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?