Відомому російському співакові сурогатна мати народила другу дитину - ЗМІ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомому російському співакові сурогатна мати народила другу дитину - ЗМІ

Відомому російському співакові сурогатна мати народила другу дитину - ЗМІ
Джерело:  online.ua

Відомий російський співак Дмитро Маліков став батьком вдруге. У артиста народився син, який з'явився на світ за допомогою сурогатної матері.

Про поповнення в родині Малікова повідомляє Telegram-канал Super, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Популярний актор з "Кухні" став батьком вперше: зворушливе фото

Сам Маліков і його дружина Олена поки не коментують радісну подію в своїй родині. Співак заявив, що "йому потрібен час".

У той же час російські ЗМІ стверджують, що малюк з'явився на світ 24 січня в одній з елітних клінік Санкт-Петербурга. На пологах дитини, за даними інсайдерів, були присутні біологічні батьки.

Дмитро Маліков з дружиною та донькою

Також російські видання з'ясували, скільки Маліков заплатив за народження сина. Джерела запевняють, що спадкоємець "обійшовся" Дмитру не менше, ніж в 2 млн рублів (близько 35 тисяч доларів).

Нагадаємо, Дмитро Маліков з дружиною Оленою, яка старша за співака на 7 років, на сьогоднішній день виховують доньку Стефанію. Дівчині на даний момент вже виповнилося 17 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Кім Кардашьян і Каньє Уест вирішили скористатися послугами сурогатної матері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?