Зникнення порома в Тихому океані: врятовано сімох людей, що вижили
Категорія
Світ
Дата публікації

Зникнення порома в Тихому океані: врятовано сімох людей, що вижили

Зникнення порома в Тихому океані: врятовано сімох людей, що вижили
Джерело:  Associated Press

У неділю, 28 січня, в Тихому океані була виявлена дерев'яна шлюпка з людьми на борту. Ними виявилися пасажири, що вижили після краху порома.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Читайте також: Півроку дрейфу: в Тихому океані врятували спортсменок з США і їх собак

За даними джерела, людей, що вижили, виявили рятувальники з Нової Зеландіі. За їх словами, на борту шлюпки знаходилося шестеро дорослих людей і одна дитина без свідомості. Вони чотири дні дрейфували в океані під палючим сонцем без води.

Шлюпку з пасажирами зниклого порома помітили з борту військового літака. Після цього людям скинули з повітря воду і їжу, а потім на їх порятунок прийшло риболовецьке судно.

Нагадаємо, пасажирський пором, на борту якого перебувало 50 осіб, пропав в територіальних водах Кірібаті. Він ще 18 січня вийшов в рейс між островами Океанії, з якого повинен був повернутися через два дні.

Судно оголосили зниклим. Рятувальники з Нової Зеландії і Фіджі ведуть спільні пошуки порома. Є інформація, що у судна були проблеми з гвинтом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що до зникнення підводного човна "Сан-Хуан" в Аргентині можуть бути причетні німецькі компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?