Масові протести в Москві: з'явилося відео жорсткого затримання Навального
Категорія
Світ
Дата публікації

Масові протести в Москві: з'явилося відео жорсткого затримання Навального

Масові протести в Москві: з'явилося відео жорсткого затримання Навального
Джерело:  online.ua

У неділю, 28 січня, в Москві та інших містах Росії проходять масові протести під назвою "Страйк виборців". В ході акції правоохоронці затримали опозиціонера Олексія Навального, який закликає росіян оголосити бойкот президентським виборам.

Відео жорсткого затримання Навального було опубліковано на його сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Собчак зробила несподівану заяву про участь у виборах президента РФ

У ролику показано, як десятки поліцейських напали на опозиціонера і били всіх його соратників, які намагалися перешкоджати затриманню Навального. Пізніше стало відомо, що, крім Навального, по всій Росії під час протестів було затримано близько 200 громадян.

Прихильники опозиціонера публікують в соцмережах фото, як проходять протести в різних російських містах. На кадрах показано, що в акції беруть участь сотні людей.

Також в мережі з'явилося відео, як влада Москви готувалася до протестів Навального - в ролику зафіксовано, як в центрі російської столиці стоїть кілька десятків рейсових автобусів з завішеними вікнами, в яких перебувають співробітники правоохоронних органів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін різко висловився про Навального.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?