"Греммі-2018": названі переможці престижної премії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Греммі-2018": названі переможці престижної премії

"Греммі-2018": названі переможці престижної премії
Джерело:  online.ua

28 січня в Нью-Йорку відбулася 60-а церемонія вручення престижної музичної премії "Греммі". У 2018 році її абсолютним тріумфатором став Бруно Марс - він переміг в шести номінаціях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт премії.

Читайте також: "Золотий глобус-2018": переможці престижної премії

"Греммі-2018": переможець Бруно Марс

Американський співак отримав три статуетки "Греммі" в основних номінаціях - його пісня That's what I like була визнана "Кращою піснею року" і "Кращою піснею в стилі R & B". Також співак отримав престижну статуетку за "Краще R & B виконання" даної композиції. Ще три нагороди музиканту надали за альбом "24K Magic".

Британський музикант Ед Ширан також став володарем декількох "Греммі" в 2018 році. Він отримав статуетки за "Кращий вокальний альбом у стилі поп" і "Краще соло-виконання в стилі поп".

Серед переможців премії "Греммі-2018" також слід відзначити: гурт Rolling Stones, який отримав статуетку за "Blue & Lonesome" - він переміг у категорії "Кращий традиційний блюзовий альбом", та Шакіру з альбомом "El Dorado", який став "Кращим латіноамеркіанскім альбомом".

Переможцем "Греммі" також став американскький гурт Foo Fighters. Його рок-пісня "Run" визнана найкращою в минулому році.

Нагороди "Греммі-2018" також був удостоєний композитор Ренді Ньюман за краще аранжування - він переміг у номінації з піснею "Путін".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стали відомі претенденти на отримання премії "Золота малина" в 2018 році за самі невдалі фільми минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?