У Парижі триває повінь: рівень Сени досяг максимальних значень
Категорія
Світ
Дата публікації

У Парижі триває повінь: рівень Сени досяг максимальних значень

У Парижі триває повінь: рівень Сени досяг максимальних значень
Джерело:  online.ua

Рівень води в річці Сена, через який триває повінь в Парижі, досяг максимальних значень, піднявшись до позначки 5,84 метра.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це 29 січня пише французьке видання Le Figaro.

Читайте також: Париж через повені атакували щури: опубліковано відео

Так, в ніч на 29 січня в Парижі зафіксували підйом рівня води в Сені до 5,84 метра, що на 4 метри вище норми. Відзначається, до цього максимальний показник був зареєстрований в червні 2016 року - 6,10 м.

Історичний максимум в 8,62 метра був зафіксований більш ста років тому - в 1910 році. Також повідомляється, що станом на понеділок дороги вздовж набережної в Парижі залишаються затопленими, а транспортний департамент закрив до 5 лютого сім станцій метро в центрі міста.

Очікується, що з сьогоднішнього дня вода піде на спад.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше повідомлялося, що через повінь в Парижі була проведена евакуація. Крім того, 1400 будинків позбавлені електропостачання, 700 будинків залишилися без газу. Служби порятунку забезпечили знеструмлені будинки генераторами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?