Не пускають в ЄС: дітям окупантів Криму масово відмовляють у видачі віз
Категорія
Світ
Дата публікації

Не пускають в ЄС: дітям окупантів Криму масово відмовляють у видачі віз

Не пускають в ЄС: дітям окупантів Криму масово відмовляють у видачі віз
Джерело:  online.ua

Країни ЄС масово відмовляють дітям, народженим на території окупованого Криму, у видачі віз. Кримські окупанти шоковані тим, що відбувається.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі головний редактор BSNews Андрій Клименко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Діти з автоматами: мережу вразили фото і відео урочистостей в окупованому Криму

За словами Клименка, тільки зараз росіяни-окупанти, які переїхали жити в "російський" Крим, зрозуміли, що народжуючи там дітей вони прирікають їх на вічні муки. Справа в тому, що при народженні дітей видається свідоцтво, в якому стоїть позначка "Крим/Росія". А такий документ не визнається ніким у світі.

Ситуація, що склалася обурює кримських окупантів. Вони люто скаржаться в соцмережах на те, що не можуть виїхати за кордон.

"Звернулися отримати візи в ЄС. Документи краснодарські. А ось дитині, народженій в 2016 році у Криму, всюди відмовляють. Тому що в свідоцтві стоїть Севастополь/Росія. Як можна це обійти? Або тепер усі ті, хто народився тут і не мав українського паспорта, приречені нікуди не їхати?", - навів приклад однієї з таких скарг Клименко.

Раніше ONLINE.UA показував відео з окупованого Криму, де дітям пропонують грати небезпечними тренажерами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?