Через небезпечну хворобу в США масово закривають школи
Категорія
Світ
Дата публікації

Через небезпечну хворобу в США масово закривають школи

Через небезпечну хворобу в США масово закривають школи
Джерело:  online.ua

Через захворюваність на грип, що швидко розповсюджується, в 11 штатах США були закриті школи.

Про це з посиланням на Daily Mail повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Десятки тисяч українців захворіли на ГРВІ, в одному з регіонів перевищено епідпоріг

Щоб запобігти поширенню хвороби, закриті школи в штатах Теннессі, Техас, Алабама, Іллінойс, Кентуккі, Оклахома, Мічиган, Айдахо, Міссурі, Північна Кароліна і Флорида.

У цьому сезоні через агресивну штаму вірусу H3N2 померли щонайменше 37 дітей і, швидше за все, кількість жертв збільшиться.

За даними влади, лише минулого тижня через грип померло семеро дітей. Крім того, кількість госпіталізованих збільшилася до 41,9 на кожні 100 тисяч минулого тижня з 36,9 осіб на кожні 100 тисяч тижнем раніше.

У центрі з контролю і профілактиці захворювань США відзначили, що у них не буде даних про кількість смертей через грип до наступного сезону. Однак експерти кажуть, що понад 50 тисяч американців загинуть до кінця цього сезону грипу.

Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді 2017 року найбільша кількість хворих на грип і ГРВІ була зафіксована в Київській област і.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?