Кияни звернулися до Кличка зі скандальною петицією
Категорія
Україна
Дата публікації

Кияни звернулися до Кличка зі скандальною петицією

Кияни звернулися до Кличка зі скандальною петицією
Джерело:  online.ua

Київські активісти звернулися до мера міста Володимира Кличка з вимогою заборонити громадянам України з інших міст переселятися до Києва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Київської міської ради.

Читайте також: Де в Україні найбільші зарплати: названі регіони

У петиції, розміщеній на сайті, автори вказують, що якщо Кличко заборонить переїжджати до Києва жителям інших населених пунктів, то "корінним" киянам стане легше жити. Також ініціатори пропонують провести масове переселення жителів Києва, які були народжені за межами столиці.

"Якщо дана петиція буде підписана, корінним жителям столиці більше не доведеться терпіти приїжджих громадян на своїх вулицях. Київ не гумовий", - йдеться у документі.

Ініціатори підкреслюють, що, заборонивши українцям переїжджати до Києва на ПМП, влада зможе вирішити ряд важливих проблем міста, які стосуються громадського транспорту та заторів на дорогах.

На даний момент петицію підписали менше 300 чоловік. Якщо документ збере 10 тисяч підписів за 90 днів, то він буде розглянутий міською радою Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко запропонували перейменувати Дніпропетровську область.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?