У Харкові при загадкових обставинах загинув курсант
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові при загадкових обставинах загинув курсант

У Харкові при загадкових обставинах загинув курсант
Джерело:  online.ua

В результаті вогнепального поранення в Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба загинув курсант, розглядається версія самогубства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані командування Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: Офіцер бойовиків застрелив підлеглого на Донбасі
«28 січня, близько 21:30, в Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба було виявлено без ознак життя тіло курсанта інженерно-авіаційного факультету», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за даним фактом керівництвом університету призначено службове розслідування.

«Однією з версій слідства, яка в даний час розглядається правоохоронними органами, - самогубство військовослужбовця», - додали в командуванні ПС ЗСУ.

Пізніше стало відомо про те, що поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі курсанта військового за статтею ст. 115 з поміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Зараз тривають слідчі дії, обставини загибелі з'ясовуються.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Сєвєродонецьку (Луганська область) під час несення служби з охорони адміністративної будівлі Апеляційного суду наклав на себе руки 22-річний військовослужбовець Національної Гвардії України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?