Порошенко попередив Путіна про розплату за конфлікт на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко попередив Путіна про розплату за конфлікт на Донбасі

Порошенко попередив Путіна про розплату за конфлікт на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ціна російської агресії проти України надалі буде тільки рости.

Таку заяву український голова Петро Порошенко зробив на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко висунув Росії гучні звинувачення

"Росія скаржиться, що" американський санкційний принтер сказився". Але сказилися не у Вашингтоні, а в іншій столиці, на протилежній півкулі. Ціна російської агресії проти України буде тільки зростати - це вже аксіома. І результат роботи наших дипломатів", - йдеться в заяві Порошенко.

Таким чином український голова нагадав Путіну, що Росія повною мірою розплатиться за конфлікт на Донбасі і масштабний антиросійський пакет санкцій, який на даний момент вводиться в США, ще не остаточне покарання для Москви за вторгнення в Україну.

Раніше стало відомо, що Москва ще не вирішила, як буде відповідати на нові санкції США. У російських ЗМІ повідомляють, що санкційний список виявився глобальнішим, ніж очікувалося - в нього включили не тільки олігархів, наближених до Путіна, але і членів їх сімей.

На сьогоднішній день відомі кілька десятків імен, які потрапили в "кремлівську доповідь". Серед них є відомі бізнесмени, які обіймають керівні посади у великих компаніях.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко виступив з гучною заявою про вступ України в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?