У центрі Києва сталася стрілянина, є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Києва сталася стрілянина, є жертви

У центрі Києва сталася стрілянина, є жертви
Джерело:  online.ua

У Шевченківському районі Києва в понеділок, 29 січня, в результаті стрілянини двоє людей отримали вогнепальні поранення, один з них згодом помер.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в місті Києві, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У піцерії в Києві сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі

«О 12:12 на лінію 102 надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка на вулиці Лагерна в Шевченківському районі. На місце направлені наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліції і працівники кінологічної служби», - повідомили в прес-службі.

Голова Національної поліції міста Києва Андрій Крищенко уточнив, що загиблий під час стрілянини біля метро «Берестейська» отримав смертельні поранення від пристрою відстрілу гумових куль.

«В даний час з'ясувалося, що одна зі сторін (конфлікту - ред.) застосувала пристрій для відстрілу гумових куль і від отриманих поранень на місці загинула одна людина, 1983 року народження. Інший потерпілий отримав поранення, але вони не важкі - його доставили в лікарню», - додав Крищенко.

Встановлюються всі обставини події, особовий склад орієнтований на розшук осіб, причетних до вбивства і поранення чоловіків.

Як повідомляв ONLINE.UA, в суботу, 20 січня, в Одесі сталася чергова стрілянина. Невідомий відкрив вогонь по перехожих на вулиці з вікна своєї квартири.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?