В НБУ назвали терміни, коли подешевшає долар в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

В НБУ назвали терміни, коли подешевшає долар в Україні

В НБУ назвали терміни, коли подешевшає долар в Україні
Джерело:  online.ua

Курс гривні в Україні остаточно стабілізується навесні 2018 року. Але вже з кінця лютого на валютному ринку долар почне дешевшати, незважаючи на сезонні коливання.

Такий обнадійливий прогноз по курсу долара зробив голова Ради НБУ Богдан Данилішин на своій сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Нацбанк планує перейти на новий розрахунок курсу гривні

За словами Данилішина, ключовими факторами, які сприятимуть зміцненню національної валюти в Україні стане експорт агрономной і металургійної продукції, попит на які підвищується навесні. Також зміцнить гривню новий транш МВФ, який за прогнозами надійде в Україну ще до літа 2018 року.

Слід зазначити, що в понеділок, 29 січня, НБУ встановив офіційний курс долара на рівні 28,55 грн/$. При цьому в Мінфіні не виключають короткочасного обвалу курсу долара в найближчі дні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Мінфіні назвали нову причину падіння гривні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?