Євробачення-2018: відома українська співачка представила свою пісню на конкурс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: відома українська співачка представила свою пісню на конкурс

Євробачення-2018: відома українська співачка представила свою пісню на конкурс
Джерело:  online.ua

Українська співачка Тетяна Решетняк, відома під псевдонімом TAYANNA, представила свою пісню на "Євробачення-2018". Композиція, з якою співачка має намір представляти Україну на міжнародному вокальному конкурсі, є авторською роботою TAYANNA.

Аудіозапис конкурсної пісні TAYANNA був опублікований на її офіційному каналі на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Євробачення-2018: став відомий повний склад журі національного відбору

Пісня TAYANNA, яку вона виконає на Нацвідборі на конкурс "Євробачення-2018", називається "Леля". Співачка впевнена, що з такою яскравою і запальною композицією зможе перемогти на конкурсі, так як вона кардинально відрізняється від "традиційних" номерів, які на протязі багатьох років показують учасники "Євробачення".

"Європа занадто звикла до того, що у нас все "не так". Цього разу Україна може виступити з яскравою запальною піснею", - написала TAYANNA в коментарі до своєї пісні.

Шанувальники співачки прийшли в захват від її нової пісні. Вони вважають, що композиція вийшла драйвовою і оригінальною.

"Дуже сільнo!", "Це найкраща пісня з усіх представлених на Євробачення", "Танечка, супер!", "Такий патріотизм я останній раз відчувала, коли Руслана перемогла на Євробаченні", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сергій Бабкін представив свою авторську пісню на "Євробачення-2018".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?