Україна виступить у другому півфіналі «Євробачення-2018»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Україна виступить у другому півфіналі «Євробачення-2018»

Україна виступить у другому півфіналі «Євробачення-2018»
Джерело:  УНН

У другому півфіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2018», який пройде в Лісабоні, буде виступати представник від України.

Про це з посиланням на УНН інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Переможець Євробачення хоче знову взяти участь в конкурсі

Так, за результатами жеребкування, яке відбулося 29 січня в мерії Лісабона, Україна виступатиме у другому півфіналі «Євробачення-2018».

У першому півфіналі виступлять представники 19 країн - Білорусі, Болгарії, Литви, Албанії, Чехії, Бельгії, Ісландії, Азербайджану, Ізраїлю, Естонії, Швейцарії, Фінляндії, Австрії, Ірландії, Вірменії, Кіпру, Хорватії, Греції, Македонії.

У другому півфіналі разом з Україною виступлять ще 17 виконавців - представники Росії, Сербії, Данії, Румунії, Австралії, Норвегії, Молдови, Сан-Марино, Нідерландів, Чорногорії, Швеції, Угорщини, Мальти, Латвії, Грузії, Польщі, Словенії.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український співак Сергій Бабкін, який прийняв рішення брати участь в Нацвідборі на Євробачення-2018, представив свою пісню для конкурсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?