Замет в Броварах зупинив зухвалого викрадача «швидкої»
Категорія
Україна
Дата публікації

Замет в Броварах зупинив зухвалого викрадача «швидкої»

Замет в Броварах зупинив зухвалого викрадача «швидкої»
Джерело:  online.ua

У Броварах, що на Київщині двадцятирічний юнак викрав автомобіль медичної допомоги в той час, як водій транспортного засобу ненадовго відлучився.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це в понеділок, 29 січня, поінформували в прес-службі ГУ Нацполіціі України в Київській області.

Читайте також: У Запоріжжі у поліцейського викрали машину
За даними відомства, водій «швидкої» викликав поліцію і самостійно намагався наздогнати викрадене службове авто. Спільно з патрульної поліцією зловмисника вдалося затримати.

«Далеко втекти йому не вдалося - автомобіль застряг в заметі снігу», - йдеться в повідомленні.

Викрадачем виявився 20-річний житель села Велика Олександрівка (Київська обл.).

«Затриманий молодик поводився неадекватно. На питання поліцейських, навіщо йому потрібен автомобіль швидкої медичної допомоги, надати вичерпну відповідь не зміг. Зараз призначено відповідні експертизи на вміст алкоголю і наркотичних речовин в крові викрадача авто», - повідомили у відомстві.

За даним фактом порушено кримінальне провадження. У поліції встановлюють всі обставини злочину.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава МВС Арсен Аваков заявив про затримання головних викрадачів України і розповів про їх злочинні схемі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?