Великі автомобільні концерни звинуватили в дослідах над людьми
Категорія
Світ
Дата публікації

Великі автомобільні концерни звинуватили в дослідах над людьми

Великі автомобільні концерни звинуватили в дослідах над людьми

Відомі німецькі автомобільні компанії Volkswagen, BMW і Daimler звинуватили в проведенні експериментів над людьми і тваринами.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Читайте також: П'яні робочі паралізували роботу заводу BMW: завдані мільйонні збитки

Відзначається, що в Німеччині за підтримки автоконцернів створили науково-дослідний інститут Ахена, в якому проводилися досліди на людях, - встановлювався вплив діоксиду азоту, який виділяється під час роботи дизельних двигунів, на здоров'я людини.

Досліди проводилися в 2012-2015 роках, в них за попередньою згодою брали участь 25 осіб, які по кілька годин поспіль дихали повітрям з різною концентрацією шкідливої речовини.

У клініці розповіли, що подібні дослідження дійсно проводилися, однак, тільки з метою визначення граничних концентрацій речовини на робочих місцях.

Варто також зауважити, що раніше в ЗМІ публікувалися дані про проведення подібних експериментів концерном Volkswagen над мавпами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вчені створили химеру, яка є гібридом свині і людини, що викликало в мережі жорсткі жарти про росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?