ЮНІСЕФ виділить понад 23 мільйонів доларів гуманітарної допомоги Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

ЮНІСЕФ виділить понад 23 мільйонів доларів гуманітарної допомоги Україні

ЮНІСЕФ виділить понад 23 мільйонів доларів гуманітарної допомоги Україні
Джерело:  online.ua

У 2018 року дитячий фонд ООН в рамках програми гуманітарної допомоги Україні має намір виділити понад 23 млн доларів США.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це йдеться на офіційному сайті ЮНІСЕФ.

Читайте також: Дитячий фонд ООН закликає об'єднатися заради дітей

«ЮНІСЕФ запросить 23,599 млн доларів США для задоволення гуманітарних потреб дітей, постраждалих від конфліктів на сході України в 2018 році», - зазначено в звіті.

Кошти, отримані в 2017 році, зіграли важливу роль в роботі ЮНІСЕФ в Україні, а фінансування, яке терміново було запропоновано на 2018 рік, дозволить ЮНІСЕФ продовжувати займатися проблемами гуманітарних потреб дітей і жінок, йдеться на сайті.

За інформацією дитячого фонду, з вказаної суми 0,3 млн дол. піде на забезпечення харчування, 1,8 млн дол. На медичні потреби, 13,619 млн дол. - на воду, санітарію та гігієну, 3,2 млн дол. На захист дітей , 3,05 млн дол. - на освіту, лікування хворих на ВІЛ/СНІД - 1,13 млн дол., координацію секторів - 0,5 млн дол.

Як повідомляв ONLINE.UA, ООН припиняє добровільну продовольчу допомогу жителям Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?