Бойова техніка посилить кордон України, опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойова техніка посилить кордон України, опубліковано відео

Бойова техніка посилить кордон України, опубліковано відео
Джерело:  ТСН

У 2018 року українських прикордонників посилять новою бойовою технікою і підготовкою мобільних груп прикордонників. Також їм буде допомагати спеціальний підрозділ гелікоптерів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет ТСН.

Читайте також: Росія посилила контроль на кордоні з Україною: названа причина
В умовах війни з Російською Федерацією прикордонників готують, як військовий бойовий підрозділ. Уже в цьому році кількість мобільних груп і щільність захисту на кордоні збільшать.

Цього року прикордонникам з бюджету виділять 9 млрд гривень і допомогу спеціального підрозділу гелікоптерів. Загін бойових машин повинен з'явитися вже через місяць. Він буде допомагати і військовим, і поліції.

Про новий загін бойових літальних машин докладно не розповідають, відомо лише, що з бюджету на нього вже виділили 1,3 млрд грн.

«Він буде обладнаний вітчизняними гелікоптерами та марки Airbus і на цих гелікоптерах буде відповідне обладнання», - розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Поки контрабандистів і порушників ганяють по кордону українські безпілотники «Спектатор». За рік навчальний центр підготував сім екіпажів: півтисячі бойових вильотів і жодного втраченого дрона.


Як повідомляв ONLINE.UA, з 27 грудня 2017 року весь кордон України з РФ буде контролюватися новітніми системами зняття біометричних даних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?