У Росії сталася ДТП з пасажирським автобусом, є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії сталася ДТП з пасажирським автобусом, є жертви

У Росії сталася ДТП з пасажирським автобусом, є жертви
Джерело:  online.ua

О 4:00 31 січня біля Ростова-на-Дону автобус з'їхав в кювет і перекинувся, в результаті чого загинули чотири людини, серед них трирічна дитина.

Про це повідомив РІА Новини представник регіонального управління МНС, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Автомобіль з кортежу Трампа збив поліцейського в Давосі

Аварія сталася в Белокалітвенском районі. Автобус King Long їхав з Саратова в Ростов-на-Дону. У момент ДТП в салоні знаходився 31 пасажир.

За оперативними даними, 12 постраждалих доставили в центральну районну лікарню в Білій Калитві, ще одного госпіталізували в медустанову Каменськ-Шахтинського. Решту пасажирів відправили до Ростова-на-Дону і Білу Калитву на попутках. Пізніше стало відомо, що кількість постраждалих збільшилася до 14.

Як повідомили в регіональному УМВС, 50-річний водій автобуса, за попередніми даними, не впорався з керуванням під час сильної ожеледі. В аварії він не постраждав, його допитають після завершення огляду місця події.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на території морського торгового порту Чорноморська сталося зіткнення товарного поїзда з автобусом з пасажирами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?