У Нацполіціі назвали шокуючу цифру п'яних ДТП в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

У Нацполіціі назвали шокуючу цифру п'яних ДТП в Україні

У Нацполіціі назвали шокуючу цифру п'яних ДТП в Україні
Джерело:  online.ua

За минулий рік в Україні правоохоронці зафіксували більше 144 тисяч випадків водіння у п'яному стані, що на чверть вище показника за 2016 рік.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, інформує ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіціі.

Читайте також: Автомобіль з кортежу Трампа збив поліцейського в Давосі
Всього у 2017 році в Україні відбулося 162,5 тисяч аварій, з яких з вини п'яних водіїв - 5,8 тисячі, в яких загинули 115 осіб.

«У 2017 році в країні було зареєстровано 27,22 тисячі ДТП з постраждалими. 3 432 людини загинули, майже 35 тисяч отримали травми. При цьому переважна кількість ДТП сталися через порушення Правил дорожнього руху», - повідомив Білошицький.

Так, порушення правил маневрування стало причиною 58,4 тисяч ДТП, в яких загинуло 199 осіб. В аваріях, які сталися через перевищення швидкості, 658 людей загинули в результаті аварій в результаті перевищення безпечної швидкості.

Також серед «популярних» порушень - недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть, виїзд на смугу зустрічного руху, невиконання вимог сигналів регулювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Донецькій області в районі міста Білицьке вранці, 23 січня, військова вантажівка зіткнулася з автобусом, який віз шахтарів на роботу, в результаті чого постраждали 17 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?