Через грип в Україні почали закривати школи
Категорія
Україна
Дата публікації

Через грип в Україні почали закривати школи

Через грип в Україні почали закривати школи
Джерело:  korrespondent.net

Станом на середу, 31 січня, через грип та ГРВІ на карантин відправилися школи у Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Слов'янську, Дніпропетровської області та Закарпатті.

Як інформує ONLINE.UA, про це передає Кореспондент.

На карантин закривають ті навчальні заклади, де перевищений епідемічний поріг. Журналісти зібрали список населених пунктів, де діти залишаться вдома.

Читайте також: Десятки тисяч українців захворіли на ГРВІ, в одному з регіонів перевищено епідпоріг

Так, з 31 січня по 6 лютого не будуть працювати всі школи Вінниці. За даними департаменту охорони здоров'я, в місті з початку епідемічного сезону зареєстрували 38 836 випадків захворювань на грип та ГРВІ. З них 22 728 хворих - діти.

Також карантин оголосили в Берегівському та Виноградівському районах Закарпаття.

Понад сто класів закрили на карантин у Дніпропетровській області: в Дніпрі, Кам'янському, Кривому Розі, Нікополі та Павлограді.

У Запоріжжі через грип та ГРВІ на передчасні канікули пішли 38 класів.

У Житомирі всі школи з 2 лютого закриють на карантин на тиждень.

У Слов'янську вже тимчасово закрито 13 шкіл.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явився перелік медикаментів, які небажано використовувати для лікування простудних захворювань у дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?