Українська армія переходить на нову систему харчування
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська армія переходить на нову систему харчування

Українська армія переходить на нову систему харчування
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України в травні 2018 року переведе на нову систему харчування перших 12 військових частин.

Як інформує ONLINE.UA, про це на брифінгу 31 січня повідомив тимчасово виконуючий обов'язки директора Департаменту державних закупівель Міноборони Олег Лутченко.

Читайте також: Відома компанія випадково розсекретила бази найбільших армій світу

«У лютому 2018 Міністерство оборони України почне процедуру закупівель сучасного технологічного обладнання, яке дозволить здійснити для військовослужбовців харчування за новою системою в травні перших 12 частин», - повідомив Лутченко.

Також він додав, що в рамках реформування системи продовольчого забезпечення у Збройних силах України вживаються заходи щодо переведення більш ніж 50 військових частин на систему харчування і каталогів продуктів харчування.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські військовослужбовці отримали на озброєння нові унікальні прилади, які призначені для підсвічування шкал в прицілах старих моделей мінометів, автоматичних гранатометів і бусолях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?