Луценко оголосив в розшук Азарова і Арбузова
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко оголосив в розшук Азарова і Арбузова

Луценко оголосив в розшук Азарова і Арбузова
Джерело:  online.ua

Генеральна прокуратура України оголосила в розшук екс-прем'єр-міністра Миколи Азарова і колишнього главу Національного банку України Сергія Арбузова.

Як інформує ONLINE.UA, про це в Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

Читайте також: «Навіть Гітлер не міг до цього додуматися»: Азаров про можливість заочного суду над ним
Так, Азарову повідомлено про підозру, і він оголошений в розшук за фактом співучасті в незаконному заволодінні зрідженим газом «Укргазвидобування» і «Укрнафти» в особливо великих розмірах, що завдало державі збитків в розмірі 2,2 млрд гривень.

У свою чергу, Арбузова підозрюють у співучасті в заволодінні коштами «Чорноморнафтогазу» в сумі 3,2 млрд гривень при покупці двох самопідйомних бурових установок.

«Затримано також Н.Ігнатченко і А.Фролова, які підозрюються у відмиванні через підконтрольні підприємства-нерезиденти коштів, отриманих членами ОЗУ. Сьогодні їм обирається запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або заставу в розмірі 1 млрд грн», - додав Луценко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокати колишнього глави Нацбанку і екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова повідомили, що Інтерпол зняв його з міжнародного розшуку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?