Вчені розповіли про сучасні стандарти жіночої краси
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені розповіли про сучасні стандарти жіночої краси

Вчені розповіли про сучасні стандарти жіночої краси
Джерело:  online.ua

Дослідники США встановили, що в останні роки привабливими стали вважатися підтягнуті жінки з рельєфним тілом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sex Roles.

Читайте також: Жінка зробила приголомшливу фігуру за три місяці тренувань: опубліковані фото

Відзначається, що з 1950-их років спостерігається зниження ваги відомих жінок, в той час як вага середньостатистичної жінки навпаки збільшується.

Помітивши популярність фітнесу в соцмережах, дослідники провели опитування, в якому жінки оцінювали зовнішній вигляд і привабливість інших представників своєї статі. Таким чином, було встановлено, що більшості жінок подобаються стрункі і м'язисті дами.

"Ці результати показують, що ЗМІ зробили свою справу і впровадили в свідомість жінок новий ідеал краси", - прокоментували результати вчені. На їхню думку, поява нового ідеалу може стати причиною зниження самооцінки жінок і навіть розвитку у них депресії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше фітнес-модель Шонтель Дункан не змогла народити свого сина самостійно через сталевий прес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?