Facebook стрімко втрачає популярність у користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Facebook стрімко втрачає популярність у користувачів

Facebook стрімко втрачає популярність у користувачів
Джерело:  online.ua

Через рішення керівництва соціальної мережі Facebook показувати користувачам менше відеороликів користувачі стали проводити в соцмережі тепер на 50 мільйонів годин в день менше.

Про це в середу, 31 січня, заявив засновник і глава Facebook Марк Цукерберг, передає ONLINE.UA з посиланням на DW.

Читайте також: У Facebook визначилися з пріоритетами в показі новин

З його слів, Facebook приймає до уваги можливі втрати, щоб користувачі соцмережі проводили в ній час «більш осмислено». Йдеться про те, що соцмережа буде показувати в стрічці новин менше повідомлень від ЗМІ і більше постів друзів і родичів.

«Допомагати людям налагоджувати зв'язки важливіше, ніж збільшити час користування соцмережею», - підсумував Цукерберг.

Тим часом Facebook продовжує приносити все більше прибутку - в 2017 році дохід компанії збільшився на 56% - до 16 млрд доларів, відзначає видання. У той же час компанія збільшила і витрати - довелося найняти багато нових співробітників для того, щоб не допустити поширення фейковий, що розпалює ненависть або маніпулює контенту.

«Facebook потрібен не тільки для отримання задоволення, але і для поліпшення стану людей і суспільства», - прокоментував Цукерберг.

 Як повідомляв ONLINE.UA, нова рекламна політика соціальної мережі Facebook забороняє розміщувати на своїй платформі рекламу криптовалют.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?