Поїзд з республіканцями зіткнувся зі сміттєвозом у США, є жертви
Категорія
Світ
Дата публікації

Поїзд з республіканцями зіткнувся зі сміттєвозом у США, є жертви

Поїзд з республіканцями зіткнувся зі сміттєвозом у США, є жертви

Поїзд, в якому їхали кілька десятків республіканських законодавців і спікер палати представників конгресу США, зіткнувся зі сміттєвозом в американському штаті Вірджинія 31 січня.

Про це з посиланням на Радіо Свобода передає ONLINE.UA.

Читайте також: Автомобіль з кортежу Трампа збив поліцейського в Давосі
Повідомляється, що одна людина з вантажівки загинула, ще один поранена, в цілому госпіталізація знадобилася шістьом людям.

Як поінформували в Білому домі, жоден з членів американського конгресу серйозно не постраждав в аварії, яка сталася, коли поїзд рухався з Вашингтона в Західну Вірджинію для запланованого виступу політиків з Республіканської партії.

Зазначено, що через зіткнення вантажівка зі сміттям переламалася навпіл, сміття висипалося на узбіччя. Що стало причиною аварії, поки невідомо.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Колумбії сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло 13 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?