Україна вимагає від Німеччини екстрадиції утікача Онищенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна вимагає від Німеччини екстрадиції утікача Онищенко

Україна вимагає від Німеччини екстрадиції утікача Онищенко
Джерело:  rbc.ua

Україна направила Німеччині запит на екстрадицію скандального народного депутата Олександра Онищенка ще в грудні 2016 року.

Про це у відповідь на запит РБК-Україна повідомили в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: НАБУ просить іноземних партнерів допомогти в розшуку і затриманні Онищенко

«У відповідь на ваш запит повідомляємо, що запит про видачу особи в порядку ст. 573 Кримінального процесуального кодексу України щодо народного депутата Олександра Онищенка був направлений в компетентні органи Німеччини 13 грудня 2016 року», - йдеться в повідомленні.

Крім того, навесні 2017 року Генеральна прокуратура України направила до компетентних органів Іспанії документи, необхідні для початку процедури екстрадиції в Україну Інеси Кадирової, матері Олександра Онищенка, якого підозрюють в причетності до так званій «газовій справі».

Як повідомляв ONLINE.UA, кошти, які були арештовані в рамках розслідування «газової справи» на рахунках підконтрольної втікача нардепу Олександру Онищенко компанії Quickpace Limited, були спецконфісковані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?