У Міноборони повідомили про справжній вміст «гумконвоїв» РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони повідомили про справжній вміст «гумконвоїв» РФ

У Міноборони повідомили про справжній вміст «гумконвоїв» РФ
Джерело:  online.ua

У складі чергового «гумконвоя» Россійська Федерація доставила на окупований Донбас технічні засоби розвідки і радіостанції.

Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив спікер Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: В МЗС України вимагають від РФ припинити відправляти «гумконвоі»
Так, Гуцуляк повідомив, що 25 січня 2018 року Росія доставила на Донбас черговий так званий «гуманітарний конвой», який містив вантаж військового призначення для російських окупаційних військ.

Зокрема, під виглядом «гумконвоя» РФ доставила бойовикам технічні засоби розвідки і радіостанції.

«Не дивлячись на заяви керівництва Російської Федерації про виключно мирний призначення вантажів таких ось« конвоїв », вони є одним із способів підтримки загарбника і псевдодержавності терористичних утворень на сході України», - зазначив Гуцуляк.

Також в Міноборони зазначили, що головним наповненням російських «гумконвоев» є обладнання військового призначення для бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніш е в Росії вирішили вдвічі скоротити кількість «гуманітарних конвоїв» на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?