DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру
Категорія
Культура
Дата публікації

DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру

DETACH виступить у супроводі симфонічного оркестру
Джерело:  online.ua

Відомі альтернативщики України, гурт DETACH, вперше дадуть концерт із симфонічним оркестром "Київські солісти", який відбудеться 10 березня в ПК КПІ. Рокери налаштовані дивувати шанувальників абсолютно новими і вже улюбленими треками, а також зірковими музикантами, які візьмуть участь у концерті.

Сам гурт зізнається, що зіграти з симфонічним оркестром - давня мрія. Прийшов час втілення!

"Ми двічі виступали з симфонічним оркестром - на бенефісі Руслана Квінти в Палаці Спорту і на проекті «Х-фактор». Але хотілося повноцінного нашого концерту, який самі створимо, де буде тільки наша музика, тільки наші аранжування",- згадує фронтмен гурту Олексій Веренчік.

Крім DETACH й оркестру, на сцені з'являться і друзі гурту, відомі музиканти. Хто це буде, поки тримають в секреті, але обіцяють приємно здивувати глядачів. За словами гурту щодня у них з'являються десятки божевільних ідей, і музиканти вирішують, які з них втілювати в життя.

"Розуміємо, як складно музично і технічно буде зробити таке шоу. Переживаємо, хвилюємося, поки що не до кінця чітко уявляємо, що це буде. Але сильно цього хочемо. А якщо хочеш - потрібно робити!",- продовжив Олексій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?