Син Фіделя Кастро наклав на себе руки на Кубі
Категорія
Світ
Дата публікації

Син Фіделя Кастро наклав на себе руки на Кубі

Син Фіделя Кастро наклав на себе руки на Кубі
Джерело:  online.ua

Старший син лідера Куби Фіделя Кастро, доктор наук Фідель Анхель Кастро Діас-Баларт вранці в четвер, 1 лютого, наклав на себе руки.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляє державне інформагентство Prensa Latina з посиланням на національне телебачення.

Читайте також: У Росії при загадкових обставинах помер зоряний учасник КВК

Відзначається, що протягом декількох місяців медики надавали Кастро допомогу в зв'язку з глибокою депресією. Спочатку він знаходився в госпіталі, а потім був переведений на амбулаторний режим спостереження.

Також наголошується, що вчений залишив передсмертну записку.

На момент смерті 68-річний Кастро Діас-Баларт був радником з наукових питань Держради Куби, займався темою інновацій і займав пост віце-президента кубинської академії наук.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд Сполучених Штатів Америки припинив розгляд відносно відомого американського актора Джима Керрі, якого звинувачували в загибелі його подруги Катріони Уайт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?