У школі Лос-Анджелеса сталася стрілянина, є постраждалі
Категорія
Світ
Дата публікації

У школі Лос-Анджелеса сталася стрілянина, є постраждалі

У школі Лос-Анджелеса сталася стрілянина, є постраждалі
Джерело:  online.ua

В результаті стрілянини в середній школі Лос-Анджелеса, яку відкрила в четвер, 1 лютого, 12-річна дівчинка поранення отримали п'ять осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Los Angeles Times.

Читайте також: Техаська стрілянина в церкві: загинуло щонайменше 26 осіб
«12-річна дівчинка опинилася за гратами в четвер після стрілянини в класі середньої школи Лос-Анджелеса, під час якої постраждали п'ятеро людей, в тому числі 15-річний хлопець, який отримав поранення в голову, але, як очікується, буде жити», - пише видання

В даний момент залишаються невідомими багато деталей інциденту, в тому числі причини і мотиви учениці-стрілка. Представники місцевої влади поінформували тільки про тяжкість поранень, які отримали постраждалі.

Так, відомо, що підліток, який отримав поранення голови, знаходиться в критичному, але стабільному стані.

Крім того, 15-річна дівчина отримала кулю в зап'ясті. Її стан лікарі характеризують як стабільний. Обидві названі жертви є учнями цієї школи.

Ще три людини отримали поранення осколками, повідомили в місцевому управлінні пожежно-рятувальної служби. Їх вік складав від 11 до 30 років.

У той же час, досі невідомо, вчилася чи 12-річна нападаюча в цьому навчальному закладі.

Як повідомляв ONLINE.UA, чоловік на ім'я Кевін Ніл, який 14 листопада 2017 влаштував стрілянину в одній зі шкіл Північної Каліфорнії, перед атакою вбив свою дружину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?