У ЦРУ розповіли про зустріч з главами розвідок Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

У ЦРУ розповіли про зустріч з главами розвідок Росії

У ЦРУ розповіли про зустріч з главами розвідок Росії
Джерело:  Reuters

Голова Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін, директор ФСБ Росії Олександр Бортніков і керівник Головного управління розвідки Генштабу ВС РФ Ігор Коробов, проти яких діють санкції США, відвідали Вашингтон у "інтересах забезпечення американської безпеки".

Про це розповів глава Центрального розвідувального управління США Майк Помпео, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Путін залякав Трампа - екс-глави ЦРУ і Нацрозвідка

Відзначається, що після появи в ЗМІ даних про візит в США керівників російських спецслужб в Білому домі почали вимагати роз'яснень від ЦРУ.

Помпео пояснив, що в "перемовинах" немає нічого "поганого", оскільки на них обговорюють складні питання, щодо яких не збігаються інтереси США і РФ, і ЦРУ відстоює позицію Вашингтона.

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше екс-керівник ЦРУ Джон Бреннан заявив, що володіє інформацією про контакти членів виборчої кампанії Дональда Трампа з російськими представниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?