Через травму Ярмоленко буде ходити на милицях
Категорія
Спорт
Дата публікації

Через травму Ярмоленко буде ходити на милицях

Через травму Ярмоленко буде ходити на милицях
Джерело:  Команда 1

Український хавбек дортмундського футбольного клубу «Боруссія» Андрій Ярмоленко в найближчих матчах не зможе допомогти своїй команді.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю спортсмена виданню Команда №1.

Читайте також: ФФУ довічно дискваліфікувала ряд футболістів за гру в «збірній ДНР»

Так, травма, отримана півзахисником збірної України в матчі 20-го туру чемпіонату Німеччини проти «Фрайбурга», виявилася набагато складніше, ніж повідомлялося раніше.

«Точний діагноз з усіма медичними подробицями я назвати не можу. Вийшов на заміну, відіграв десь три хвилини і в абсолютно нешкідливому епізоді зіткнувся із захисником. Отримав м'яч, пішов в обведення і відразу відчув - щось не так. Але матч дограв. Потім дивився цей момент в повторі - нічого там такого не було.

Після обстеження з'ясувалося, що на п'яті відійшла якась тканина, але ахілл не зачеплено. У підсумку на ногу мені одягли спеціальний чобіт - місяць доведеться пересуватися за допомогою милиць. Скільки потім знадобиться часу на реабілітацію, сказати поки не можу. Буде видно ...», - повідомив Ярмоленко.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна проводить переговори з федераціями футболу і фанатськими організаціями про можливість бойкоту Чемпіонату світу з футболу в 2018 році в Росії або проведенні протестів в рамках цього заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?